2011. január 29., szombat

Ma péntek van...............

...........ezért aztán jön a beszámoló. És jönnek a filmecskék is, szépen sorban. Természetesen Merlin béjjbi lesz az első, aki az elmúlt héten ismét sokat nőtt, gyarapodott, szépült. (bár súgom, hogy én eddig is gyönyörűnek láttam, de hát az én gusztusom szerint Mózikám a kis púpjával, sántaságával, törött tollaival is egy szupercsirke:-DD). No, hát Merlin már mutatja egy igazi, vérbeli jákó jegyeit, úgy morog, mint egy pittbull és olyan hangosan mint egy bullmasztiff. Kati szerint tojócska lesz, a neve viszont marad Merlin, ez tuti. Nomen est omen....
Hát akkor itt ez a kis tündérbogyó:



Nagyon szépen eszik és Kati egyszer csak azt mondta, hogy a jövő pénteken már etethetem is. Még az ütő is megállt bennem, nem is reméltem, hogy máris csinálhatom én is. Még hozzáérni is csak nagyon óvatosan mertem a nagy kezeimmel, nehogy valami baja legyen. Azért amikor viszem vissza az inkubátorba mindig nyomok a búbjára egy puszit és beszélgetek is vele. Kati fia szerint jó dumás kismadár lesz, már most is folyamatosan szövegel a maga nyelvén. Innen aztán már ostorral kergetném a napokat, legyen megint péntek!:-)))))))))


Aztán itt van ez a két harcilóri, ahogyan Ági barátnőm elnevezte őket igen frappánsan. Hát ez a két kismadár hatalmas figura. Olyanok, mint egy zsák bolha, a többi fiókához képest igen keveset pihennek, állandó mozgásban vannak, hihetetlen jó fejek.Percekig kell figyelni őket, hogy meglásd, melyik kinek a szárnya, lába, bármilye!!!!:-)) Hozzá pedig ez a gúnársziszegés és hogy annyira csöppek, de már nyílik a szemük, hát csuda pofák.Azért láttam őket kicsit aludni is, bár lefotozni nem tudtam, mert mire kirohantam a gépért már fel is ébredtek. A lényeg hogy szorosan egymás mellett aludtak, a fejük lebillent, olyanok voltak mint két pihenő bowlingbaba.




Be kell vallanom szomorúan, hogy Zombi filmje valamiért tönkre ment és a kis túltöltött zoknit nem tudom ma megmutatni Nektek. Jó hír is van, tegnap egy nagyon kedves pár lefoglalta Zombikát, meglátta a csajszi és azonnal beleszeretett. Nagyon jó helye lesz, nem is lesz egyedül egy 2 éves jákó mellé költözik. (Hehe, annyira megtetszett neki a Zombi név, hogy az marad a neve.:-DDDD)

És a legutolsó filmecske a 8 hetesekről szól. Már gyönyörűen ki vannak tollasodva és imádnivalóan csámpásak.Kiköltöztek a kiskalitba, van saját kis ülőrúdjuk és ott gyakorolnak, mint egy rendes sapis gyerek. Lassan Ági barátnőmék ajándékát, a csuda-játszóteret is birtokba veszik. A jövő héten majd megörvendeztetlek Benneteket képekkel és megláthatjátok.Addig is a babákok:



Igaz, hogy már éppen aludni készültek, de akkor is látni mennyire gyönyörűek!!!:-))))

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Merlin egyszerűen olyan kis intelligens! Jó érzés, hogy jövő héten etetheted!
    Azért a Zombika név elég ütős egy papagájnak... Ha-ha!
    Párod remélem jobban van!
    A többiek (Sámson és bandája) is jól vannak?
    Helga

    VálaszTörlés
  2. Csak ismételni tudom magamat és a többieket, bámulatosak :)
    Merlin egy tündér, nagyon jó látni a fejlődését!
    Egyébként én is nagyon szeretném tudni Jágóka nemét :) Nem mintha picit is számítana, csak a kíváncsiság :)
    Noni

    VálaszTörlés