2011. május 19., csütörtök

Ez csak egy gyors bejegyzés azok számára, akik rendszeresen olvasnak minket.
Sajnos sok jó hírrel nem tudok szolgálni. Sámson nincs jól, erős mozgászavarai vannak, ez azt jelenti, hogy idegbajosan tollászkodik, rángatódzik a feje és a szárnya, borzalmas még látni is:-((((((((((( Stresszes és ingerült, oda-oda kap a kezemhez is, pedig régen ő volt a szelídség mintaképe.Szedjük az újonnan kapott gyógyszereket, sőt egy barátnőm szerzett egy állatdokit, aki a homeopátiában is jártas, használja is a gyógyításban és tőle még kaptunk 5 féle patás gyöngy  nevet, amit Sáminak kell szednie. Borzalom na...... !!! Egész reggel ott ül szerencsétlen és szépen sorjában eszegeti a tablettákat, gyöngyöket, porokat, csak éppen semmi hatása sincs.
Mózes jobb állapotban van, néha tikkel a szárnyával de egyébként  elég jó a kedve, nagyon szereti Merlint, aki ha meglátja már rohan oda hozzá és lehajtja a fejét, hogy kurkássza a nyakát. Sámson utálja Merlint (is). Rettenetes látni őt így és az egész helyzet nagyon paradox, ami az egyiknek a boldogság, a másiknak idegesítő helyzet.:-(
Szeretném visszakapni a régi Sámsont, de úgy látom, hogy minden igyekezetem ellenére sem nagyon haladunk előre. Nem mintha így nem pont ugyanúgy szeretném, de az az igazság, hogy teljesen padlón vagyok tőle.:-(
Nem tudom megbocsátani magamnak, hogy nem vettem észre amint rágcsálják a képkeretet és sajnos egyre mélyebbre süllyedek a depiben. Kerülöm az embereket, mint az ördög a keresztet, egyedül Kati barátnőmhöz járok, ott sírhatok nyugodtan, nem kell viselkedni, nagyon is megérti hogy mit érzek.
Néha Merlin tud csak megnevettetni, mert haláli beszólási vannak és nagyon jól időzíti is őket.
A két kicsi, Bubi és Csibi jól vannak, Bubi combján szépen növögetnek a tollak kifelé.
Hát ez van......................................

5 megjegyzés:

  1. Jaj, sajnálom nagyon! :((((( Nagy ölelés nektek! ((( )))
    z.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon sajnálom, teljesen megértelek. Az ember tényleg úgy érzi ilyenkor, mintha nem is az az állat lenne otthon aki volt, mintha kicserélték volna :( Remélem használ ez az új szer, drukkolok!!!

    VálaszTörlés
  3. Kati! Fel a fejjel, nyugi, Sámi rendbe fog jönni, csak idő, idő..
    Noi mondta egyszer nekem, hogy a madarak megérzik, ha rosszkedvű, feszült és ideges a gazdája.
    Szóval pozitív hangulat, naaaaa!!!:-))))))

    VálaszTörlés
  4. Szia,
    minden jót kívánok Nektek, szárnyasoknak és gazdáknak egyaránt!!!!!
    Csak jó jöjjön ezután!
    Én csendben, de nagyon szurkolok Nektek!!!!!
    Helga

    VálaszTörlés
  5. Egyetértek Vezsuval, ha pozitív kisugárzás veszi körül, biztosan javulni fog, persze ez főként biológia, de mégis nagyon sokat jelent a psziché is. Ez a rángatózás teszi Őt feszültté gondolom.
    Nekem volt egy hullámosom, aki 12 évesen szélütést kapott, fejét furán tartotta és nem tudott már repülni, de nagyon boldog évet élt még ezután, beszélt és kommunikált velünk. Sosem éreztettem vele, hogy beteg, persze másképpen kellett vele foglalkozni. Kényeztesd Sámit, amennyit lehet! Drukkolok!

    VálaszTörlés