2013. január 28., hétfő

Az első és legfontosabb hír.....



Megcsináltuk, sikerült!!!!:-))))))))




A múlt szombat óta Pipi és Zebi közös kaliban él!




Ez a többieknek is nagyon hasznos állapot, hiszen a szobában egy kalittal kevesebb van és valljuk be, elég szűkösen voltak mostanában. Pláne, hogy Csibi és Bubi mintha költeni készülnének (meg ők amúgy is utálják, ha túl közel van hozzájuk a másik madár, már sokkal kevesebbet ordítanak!:-DDD )
Zebi régi kalitját pedig (megbeszéltem N-val, Zebi régi gazdájával, nekiadjuk a FB papagájos csoport egyik tagjának, akinek ez bizony nagy segítség lesz és hát az úttörő ahol tud, segít!!!!:-))

Egyéb híreink:
Dániel sokkal jobban van. Nagyon megviselt minket a gondolat, hogy esetleg el kell altatni, de szerencsére a doktor adott egy gyógyszert, azt élete végéig szednie kell, de jobban mozog tőle. Rimadylt szed, sajnos nem a legolcsóbb, de egy meg a fene, majd kigazdálkodjuk. A lényeg, hogy az öreg csont már nem fekszik zombimód a kosarában egész nap!!!:-))
Nala lába sajnos nem javul, a héten elvisszük egy specialistához, akihez Molnár doktor küld minket és megnézetjük, ha kell a térdprotézis akkor megcsináltatjuk.
Hamarosan jövök még hírekkel!!!!:-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése