2009. május 21., csütörtök

Valószínűleg megint az aspergillosis jött elő Zizikének. Nagyon nincs jól, bár talán már annyira nem zihál és hörög, mint vasárnap. Mégis, sajnos ez a betegség általában gyógyíthatatlan, ha csak valami csoda nem történik!!!!
Én meg nem várok a csodára, megpróbálok tenni érte, hogy Zizi túlélje. Szerencsére vannak olyan madarászismerőseim, akik most, hogy bajban vagyok önzetlenül segítenek, keresnek-kutatnak hogy mit lehetne adni neki, hogy túlélje. Kamillázom szorgalmasan minden reggel és este, lámpáznám is őket, de nagyon meleg van és elmenekülnek a lámpa elől. Tegnap este is így volt, aztán Csibi még utánam is kiáltott, hogy ne hagyjam már őket a nappaliba és jöttek a jó kis megszokott helyükre a hálóba. Reggel és este itt kamillázom őket, mert sajnos a nagykalithoz nem tudom odatenni az edényt, elszáll a gőz. Azért minden nap kikéredzkednek hozzám és bújnak. A ngy mamlasz Sámson is jön oda, megkérdeztem a dokit, nem kaphatja el a nyavaját.
Viszont állandóan @aszogatja Zizit, de sajnos ez természetes, mert a madarak ösztönösen elhajtják maguk közül a betegeket. Zizus most sem csíp, sokszor belebújik a tenyerembe és ott puszilgatom aztán lassan de biztosan megszakad a szivem.:-((((
Hát egyelőre itt tartunk. Most nem adom nekik az echinacia gyöngyöket, mert valaki talált echinacia-grépfrútmagolaj mixet, ami immunerősítő és gombaölő egyben!!! Örök hálám érte!!!
Ezt kezdem ma adni, remélem sikerrel!!!
Egyelőre itt tartok!
Kezdek teljesen szétesni, ideges vagyok és ingerült, állandóan náluk jár az agyam. Most kezdem érteni igazán, mit érezhetett Csilla, mikor kiderült Chadről, a fokföldi papagájról hogy halálos beteg!!!!

6 megjegyzés:

  1. Szurkolok nektek, remélem mégiscsak csoda történik!

    metikus

    VálaszTörlés
  2. Millio gyogypuszi Zizinek ******************************************************************************************************************************************************************************************************************************

    VálaszTörlés
  3. Én is nagyon drukkolok! Meg tudlak érteni, hogy ennyire aggódsz!

    VálaszTörlés
  4. Ja, Edittá voltam

    VálaszTörlés