2009. szeptember 14., hétfő

Nőt Csibészkének.........

Hát igen, egyszer már ezt a projektet végig zongoráztuk és sajnos tőlünk független okokból elég tragikus vége lett ............... nem a projektnek, hanem Zizikém rövidke kis életének. Még mindig gombóc lesz a torkomban, ha eszembe jut, pláne ha a képeit vagy a videóit is meglátom, teljesen kiakadok tőle. Pedig az élet nem áll meg, itt van ez a Csibigyerek, egészséges és nagyon szép, a sapisok között "hatalmas" hím, milyen jó lenne, ha nem kéne napszámra egyedül üldigélnie a kalitban, lenne aki hozzábújna, lenne kivel veszekedni, csípkedni és püfölni. Már előre félek a decembertől, mikor a sapisok párzási ideje van, hogy megtépi magát ismét. Pont ugyanezekkel a gondokkal küzd Kati barátnőm is Bumikával, aki szintén eléggé magánakvaló, csakúgy mint Csibi, már párszor elkerült Katiéktól és mindig visszajut. Kati mondta ki először, hogy egy párt kellene belőlük csinálni, hiszen olyan szép mindkettő, amilyen magányosak. Illetve már akkor is megajánlotta, mikor Zizi elment, de akkor még hallani sem akartam a dologról, most viszont beláttam, hogy mégis jó lenne nekik ketten együtt. Hát majd meglátjuk..... egyelőre odáig jutottunk, hogy felkértük BékiPetit, mint fő madárszétválasztót, hogy segítsen nekünk összengedni ezt a két rosszcsontot. Majd megírom az eseményeket, amikor aktuális lesz.

A manikür dolog is rendben van. Két napig ettem magam, hogy hogyan is kéne csinálni. Aztán jött Katusom és mondta, hogy mit vacakolok én ezzel, fogjuk meg oszt vágjuk le. De én persze rettegtem, hogy mi lesz ha megsértődik, megharagszik esetleg megutál.... Aztán végül beadtam a derekamat. Szépen betekertem egy törülközőbe, lassan, nem kapkodva, Katus megfogta, én kivettem a lábait és szépen megvágtam a körmeit. Kb. 5 perc volt az egész. Elengedtük, megrázta magát és ment tovább, nem volt sértődés, harag.

2 megjegyzés:

  1. Békipeti mint békebeli házasságközvetítő :) Kiváncsi vagyok az érintettek hogyan reagálnak majd. Én drukkolok Csibészke miatt, mert nagyon szeretném, hogy boldog legyen. Mindig ő leszen az én nagy szerelmes papagájom, ez már így marad örökre.
    Még jó, hogy már időben lemondtam a hétvégi randevút, mert látod itt betegek a skacok. Szegény Bebe nem is megy kirándulni, és Vitya is csak szarabbul van egyelőre :(
    Viszont október elején Istenlába elrabol engem egy általam kiválasztott helyre, ami így nyilvánvalóan főváros közeli lesz, hogy láthassalak benneteket no meg Csibészkét :)

    VálaszTörlés
  2. Látod Mizoka!

    az a Csib gyerek tudja, hogy szereted!
    és ez az, amiért nem neheztel Rád!

    VálaszTörlés