2009. október 3., szombat

SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Óóóóó, hát sikerült! Bubi és Csibi egy pár. Tegnap már nagyon készültünk rá. Én tök ideg voltam egész nap. Aztán csak eljött a délután, mindnyájan Katinál voltunk. BékiPeti, Csibészke és én. Megkávéztunk Katival aztán az a akció indult. Bevittük őket a kisszobába, amit előzőleg Péter kissé lesötétített és csak egy kislámpa égett. Rötyögtünk is egy jót, hogy sejtelmes félhomály és gyertyafény várja a fiatalokat!!!!:-))) Először kicsit meg voltak zavarodva, aztán Péternek sikerült egymás mellé tennie őket a fotel háttámláján. No kezdetben csak üldigéltek, aztán pár perc múlva Bubika elkezdett araszolni Csibi felé, később tett néhány kedveskedő mozdulatot, aztán mintha kurkászni akarta volna.Csibi egy igazi pasi. Hagyta, hogy Bubi közeledjen, csak ült ott hatalmas nyugalommal. Azért puszi is volt, Bumi egészen kitekerte a fejét, csakhogy odahajoljon Csibihez, aztán csőröztek egyet!!!!!:-))) Annyira jó volt látni őket, nagyon megható pillanat volt, nekem is és Katinak is megtelt a szeme könnyel. Olyan jól alakultak a dolgok, hogy behoztunk egy közepes méretű kalitot és betettük őket. Ott sem volt baj, verekedés egyáltalán, Csibi még mindig fenntartásokkal volt, de Bubi mindent megtett, hogy a kedvébe járjon, ha mást nem, akkor a farkával cirógatta a nagy mulya hasát. Ott is maradt Katiéknál és megbeszéltük BékiPetivel, hogy ha semmi komoly gond nem lesz, akkor szépen átmennek majd egy nagyobb kalitba.
Komolyan mondom, hogy egészen elképedtem. Erre egyikünk sem számított, hogy szinte fél óra alatt elfogadják a másikat. Kyga boldog lenne, ha látná!!!!
Köszönet mindenkinek, aki gondolt ránk és Neki is, aki felülről egyengette a két kis papagáj útját az egymásratalálásban!!!!!!:-)

3 megjegyzés:

  1. örömmel olvasom a fejleményeket! :-)

    VálaszTörlés
  2. Mizo drága, tudtam, egyszerűen tudtam,hogy összejön! Nagyon örülök,hogy Bubi élete ennyire sínre került. Önző módon persze azért is,mert mindig volt egy kis lelkifurdalásom miatta...

    VálaszTörlés
  3. És részemről is köszönet Katinak, és BékiPetinek!

    VálaszTörlés