2011. április 21., csütörtök

Szívmelengetős

Minden este a legfőbb probléma, hogy csak két vállam van. Mikor a szeretetfotelben üldögélünk többnyire ebből erednek a nézeteltérések.
A jobb vállam mindig Merliné, mivel ha ott simogatom a fejecskéjét akkor a nagyok nem látják. A bal oldalamon többnyire Mózes ül alabárdosként, mellette Sámson és így kezdik a csőrreszelést esténként. 
Tegnap Mózes valamiért rámászott a mellkasomra és hoppppp, Sámson mint a csík, azonnal felmászott a helyére, a vállamra. Mire Mózi visszafordult, már ott lógott a "megtelt" tábla.:-) Kellett neki pár másodperc, hogy rájöjjön, bizony jól megszivatta őt Sámson.Akkor aztán megindult, mint Hannibál harci elefántjai az Alpokon át, mindenen átgazolva fúrta befelé magát a fejem és Sámi közé, ami tekintve Mózi méreteit és erejét nem semmi dolog volt, úgyhogy mire Sámi pajti felébredt, már megint csak Mózes mellett szorongott és nem a fejem mellett. Hát konkrétan bedurrant a feje és alulról elkezdte piszkálni Mózest esmeg, aki úgy ült ott mint valami kőszobor és baromira nem akart tudomást venni Sámi furkálódásáról. 
Nem akartam, hogy a dolog elmérgesedjen, elröptettem mindkettőt magamról, ha nem bírnak békében elülni, akkor egyik sem ül rajtam, menjenek a hálókalitok tetejére.
Mózes postafordultával jött is vissza, Sámi viszont ott maradt és olyan keserves képet vágott, lehajtott fejjel ülve, mint az élő lelkiismeret furdalás szobra, én bizony megsajnáltam. Vállaimon a másik kettővel odalavíroztam, megfogtam és ráfektettem a mellkasomra, ahol ő azonnal hasra vágta magát, a fejét rámfektette és kisvártatva rá is kezdett a csőr reszelésre, ami mint tudjuk az abszolut relax legbiztosabb jele. Én meg a szárnya szélét és a fejét simogattam.:-))) Béke volt, mindenki reszelt és bóbiskol!!! 
Sokszor ennyire kevés is elég a boldogsághoz!!!!!:-)


2 megjegyzés:

  1. Irtam neked 6-án e-mailt, nem olvastad? Választ szeretnék.
    ULAIVA

    VálaszTörlés
  2. Ez bizony nem is kevés...
    Boldog húsvétot!

    Helga

    VálaszTörlés