2011. november 4., péntek

Hát kedveseim, alakulunk, mint a púpos gyerek a prés alatt!:-))) Egyre többször jönnek ki mind az öten egyszerre, viszonylag békésen el is töltik az idejüket. Persze van néha vita, kardozás a csőrökkel, de ezek nem igazán komoly helyzetek és többnyire elég ha rámorrantok a delikvensekre és abbahagyják.
Ülök ott mint egy tál ajándékzokni, a nyakamban, vállamon, kezemen egy rakás papagájjal, de jó ez így!
Kb. ha szemlélteni akarnám, azt mondanám, így nézünk ki:


Valahogyan ezek a tollas gonosztevők baromi jó fejek. Egész nap együtt vannak, nyilván már mindenki megszokta a másik fizimiskáját, többen közülük már évek óta együtt élnek. Merlin az új hús, ő néha kicsit genyóskodik is a többiekkel, de olyankor vagy elreptetem vagy benn találja magát a kalitba oszt ülhet ott pár percig, míg aztán jöhet újra kifelé, átgondolva a dolgok folyását.
Papával álmodozunk ezen a lakás eladáson. Már kezdünk mindet jól kitervelni. Lesz külön madárszoba is, két méter magasan felfestve Héra lemosható festékkel, a plafonon kampókkal, hogy fel tegyünk ezeknek a nyomorultaknak mindenféle játékot, szóval érezzék ők is jól magukat. Engem ugyan a frász tör, hogy hogyan lesz a költözés, de majd csak lesz valahogyan!:-)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése