2008. november 11., kedd

Köszönöm szépen az előző bejegyzések hozzászólásait, igen jól esett!!! Hát úgy látszik ez máshol is így működik!!!! Bár nem kívánom senkinek, nem vagyok az a "Dögöljön meg a szomszéd lova, ha az enyém is megdöglött!!" típus. Többnyire meg sem hallom az ilyeneket, de azért van, hogy bedurran a fejem. A múltkor pont ez történt,mikor az egyik rokon azt mondta a férjének, aki meg akarta a madarakat simogatni: "Csak nem fogod megfogni azt a koszos papagájt!" Szerencsére mizopapa nem hallotta, mert ha felszívja magát, akkor nem igazán a jó modoráról és a Kazinczy díjas szókincséről van elhíresülve!!!!!!:-))
"Ahol nagy a szükség, közel a segítség!" Ezt mindig egy ismerősöm anyukája mondta, ha valamiért el volt kettyenve. És láss csodát, kaptam egy mélt, hogy a YOUTUBE-on lévő egyik videomra komment érkezett. Nem tom ki fia borja, de Sámsonomat gyönyörű bébiboynak titulálta és ettől egyből megmelegedett a szívem!!! Nézzétek csak:

http://www.youtube.com/watch?v=3_fpTAKlhsM

Nos, én is azt gondolom, hogy Sámson gyönyörű, akárcsak Zeusz és Csofi. Néha csak elnézegetem, ahogyan akkurátusan jön-megy a kalit tetején és elgondolom, hogy micsoda szerencsefia vagyok, hogy együtt élhetek ilyen tüneményes madarakkal. A másik két ördögfiókáról meg már nem is beszélek!!!! Bár mostanában a két kis kópé igen "furcsa" szokást vett fel. Ugyanis kb. úgy 3 napja azzal szórakoznak, hogy végig prütykölik az éjszakát, azonközben viszont olyan erősen vokalizálnak, hogy bizony megébredtünk rá és vinnyogva-röhögve hallgattuk őket... az elején, de ma már a papa megjegyezte, hogy ha ma éjjel is lesz előadás, akkor kimennek aludni a nappaliba, vissza nagykalitba oszt hallgassa őket Dániel egész éjjel!!!!!:-))))
Bele is fáradnak, Zizust minden reggel hanyatt találom a kalitban, mellette a zura oszt ott pihengetik kifelé az éjszakai kufircolás fáradalmait!!!! Micsoda szemérmetlen népek!!!!!:-)))

6 megjegyzés:

  1. :D El tudom képzelni, ahogy Zizi hanyatt fekve alszik, Csibi meg hozza neki az ágyba-reggelit.

    Azt tudod, hogy a (YouTube) videókat be is lehet ám ágyazni a post-ba?
    A videó oldalán jobb felül van egy olyan doboz, hogy "Embed". Az abban lévő HTML kódot kell bemásolnod, de előtte át kell állnod a "HTML-kód szerkesztése" fülre.

    Szívesen segítek, ha így nem tiszta.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen, élnék a lehetőséggel, már csak azért is, mert lenne még kérdésem, hogy ha "véletlenül" fel tudom venni Sámson és Zizi gagyarászását, akkor azt hogyan tudnám feltenni valahová, hogy visszahallgatható legyen!!!!
    Ma megyek Kygáékhoz,holnap viszonylag korán érek és felhívnálak ezügyben!!!!!

    VálaszTörlés
  3. :DD

    Neha ugy visszamennek az idoben a szoktatas elso idoszakara, megmutatni Neked a mostani bejegyzeseket:)) Latod, milyen szuper csajszi vagy? Megcsinaltad a lehetetlent is:) Nagyon buszke vagyok Rad! Sami meg tenyleg gyonyoru kispasi - es nem veletlen - a madarakon is latszik, hogy milyen gazdajuk van:))********

    sipirc:)

    VálaszTörlés
  4. hello!
    Még az előző bejegyzéshez egy megjegyzés: hát igen, múltkor vendégség volt otthon a szüleimnél, és hazavittük a kis Pilót is, szeret utazni még mindig:).
    Jártam keltem a lakásban, vállamon a papagáj, kicsit meg volt szeppenve a sok embertől. Nyilván oda is velem jött, ahová a király is gyalog jár. Aztán ahogy jöttem ki onnan, válamon a papagáj, és az egyik vendég, régi családi barát, kb. úgy nézett rám, mint egy UFO-ra. Benn volt velem a papagáj pisilni?? Fúj...
    Akinek nincs papagája, sosem érti meg, hogy milyen, mikor van:)
    Erika

    VálaszTörlés
  5. Ez a hanyattfekvés halál komoly?:)))
    Nem gondoltál még rá,hogy feltegyél nekik egy odut?

    VálaszTörlés
  6. Hm, tök jó lehet papagájnak lenni :))

    (mágnyes)

    VálaszTörlés