2009. június 9., kedd

Sámson és Csibészke pakkot kap

Ági barátnőmék küldték nekik, akik nemcsak csodálatos és melegszívű emberek de azzal is tökéletesen tisztában vannak, mi az ami megdobogtatja az egyszerű kis papagájszivet.
Leírhatatlan volt a hatás!!!!!! Azért nem csak úgy ukk-mukk-fukk adtam oda nekik, hanem szépen bevittem a két kis fickót a hálóba, az ágyra, megnyitottam a dobozt és a géppel a kezemben lestem őket. Tündériek voltak, azt sem tudták, mihez kapjanak. Még az sem jutott az eszükbe, hogy összevesszenek valamin. Nagy-nagy békességgel játszogattak egymás mellett, persze előfordult azért hogy pont ugyanazt a játékot akarták mindketten, de elég volt csak rájuk szólni, hogy hagyják abba a vitát! Talán, ha többször így megpróbálunk együtt játszani, jobban megszokják egymás állandó jelenlétét. nem kell hogy összebujjanak, csak viseljék el egymást normálisan! Annyira jók voltak a játékok, hogy még Csibészke is abbahagyta a szörfölést és megkukkantott ezt-azt, aztán vidáman elkezdte dobálni a földre ami csak a csőrébe akadt!!
Köszönjük Ági, nagyon nagy örömöt okoztatok a fiúknak!!!!!!:-)http://www.flickr.com/photos/mizos_photos/sets/72157619499224916/show/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése