2010. február 4., csütörtök

Wellcome

Húúúha! Nem szoktam figyelni a Rendszeres Olvasókat, most azonban észrevettem, hogy erősen megszaporodtunk. Nagyon örülök, hogy vannak akik szívesen olvasnak, mert igazándiből ez egy különleges témájú blog, ezen azt értem, hogy kevés ilyen lökött van, mint én (is), aki egy nagy csapat emberrel és egy kis csapat madárral éldegéli az életét, akik néha hangosak, időnként rosszak, mint az ördögök öregapja, koszolnak, de kedvesek, barátságosak,szerethetőek és ezért ahogyan a blogból is kiderül, némi toleranciával remekül el lehet éldegélni velük. Nincs unalom, nincs egyhangúság, ők aztán dícséretes buzgalommal gondoskodnak erről.
3 évvel ezelőtt kezdtem a blogot írni, még nem itt és nem ilyen külsővel.
Ez itt a régi blogom:

Ez pedig az első poszt egyik hozzászólása Bcykétől, az ő jellegzetes stílusában, amitől aztán felbátorodva folytattam:
"Ez azé igen komoly!!!!:)))))
Én nem nagyon láttam még ilyen tematikájú blogot itt a magyar nyelvterületen!
De hát ez a királyság ebben a blog játékban, hogy millió egyéni becsípődés és millió szín, ami ugye ennyi lehetőséget rejt magában.
És aki erre kattan, akkor annak most már ezek után ilyen is van!:)
És nem csak, hogy simán papeszos, hanem Feketesapkás papeszos blog!
A francba, már megint előre tört ezzel a jelentős újítással a gengetek!
"

Örülök, hogy Ti "erre kattantok". Ha van kedvetek, nézzetek bele a régi blogba is, hogy megtudjátok, hogyan kezdődött ............

1 megjegyzés:

  1. Hát én mindenkinek javallanám aki még nem tette meg, hogy olvassa el mizo kezdeti blogját, mert mind amellett, hogy azonnal elkezd vágyni egy feketsapkásra (mer bár sokan vagyunk, de még mindig nem vagyunk elegen :)) nagyon jól fog szórakozni is. Több heti jókedvet és nevetést lehet bespájzolni onnan, én már csak tudom :)

    VálaszTörlés