2011. február 26., szombat

Gyors híradás......

A röntgen jól sikerült, mindkettőnek több mint a fele fém kijött. Tegnap egész sokáig beszélgettem Molnár dokival. Sajnos van még fém és a jövő héten is hordanom kell őket. A múlt héten vittem be egy nagyobb kalitot, hogy a sajátjukban lehessenek együtt.
Nagyon élvezik, hogy otthon lehetnek egész nap, most fürdettem őket, mert ugye a kórházba ilyeneket nem lehet és este meg mielőtt elmennek aludni nem lehet vizes a tolluk.Olyanok, mint a ragacs, ha valahol el tudnak kapni, azonnal rám másznak és képtelenség letenni őket, annyira bújnak. Van a hálóban egy nagy olvasófotelem, oda bújunk be esténként is hárman egy kis szeretgetésre.:-) Beszélnek, fütyülnek, annyira látszik, hogy boldogok.:-) Mózes mintha még szelidült volna, annyira örül hogy velem lehet, hogy az sem zavarja ha véletlenül megfogom vagy odébb teszem. Egészen jól esznek, persze a kedvenceiket kapják. A kicsik is szemmel láthatóan örülnek, hogy itt vannak a zöldek, béke van és szeretet.:-)))))))) Ettől persze én is topon vagyok!:-))
A kórházban egész rajongó táboruk van, a hallgatók visznek nekik gyümölcsöt, etegetik őket és Sámson már kilép bárki kezére aki ki akarja venni. 

2 megjegyzés:

  1. Nagy-nagy örömhullámok!!!!!!!!
    Most szívesen lennék hallgató az egyetemen...
    Helga

    VálaszTörlés
  2. Kati, nagy örömmel olvasom az utolsó bejegyzésed mi szerint jobban vannak a kis drágák.
    Sokat imátkoztam értük! Puszi nektek!

    Betty

    VálaszTörlés