2011. március 14., hétfő

Szedjük a gyógyszert, reggel és este egy negyedet. Szépen elrágják, nincs vita és ellenkezés. (Elmagyaráztam nekik, hogy ettől fognak teljesen meggyógyulni.:-)) )


 Pénteken hoztuk haza őket, megköszöntük a doktoroknak azt a hatalmas lelkiismeretességet, tudást és jóindulatot, amivel talpra állították Sámsont és kikezelték Mózest is a nehézfém mérgezésből. Szívem szerint talicska aranyat vittem volna Nekik, sajnos nincs rá módom, még a kezelést is elég necces volt kifizetni.:-( 
Álljon hát itt a nevük, hogy ha bárki olvassa, tudja meg, hogy hozzájuk kell vinni a beteg madarakat, mert erejükön felül megtesznek mindent, hogy meggyógyuljon:
dr. Sátorhelyi Tamás - őt ismerem az idre fórumról, akkor kétségbeesésemben őt hívtam fel telefonon és ha ő nincs, akkor Sámson sincs velünk már, szerzett neki gyógyszert, bement ezért külön az egyetemre, hihetetlenül rendes ember. Ezt valahogyan Sámson is érezte, mert a kórházban simán kilépett az ujjára ha vizsgálni akarta.
dr. Molnár Viktor - hozzá járunk Mózes púpjával, nagyon nagy tudású, sosem beszél mellé, megmondja az igazat és a szó szoros értelmében mindent megtesz a betegeiért
dr. Pazár Péter - ő volt a harmadik doki, aki a fiúkat kezelte, lelkiismeretes, nagyon jó fej

És még egy apró sztori péntekről:
Jó sokat kellett várnom, a rendelő teli volt. Hallottam kintről, hogy a fiúkat már kihozták, egymás között nyomták a szöveget, fütyültek, énekelgettek. Zengett tőlük a vizsgáló. Aztán bementem, beszélgettünk a doktorral a továbbiakról. Ő is mondta, hogy egészen jól érezték már benn magukat, megszokták a napközit. Kérdeztem, hogy mennyit beszéltek, miket fütyültek? Aztán azt is megkérdeztem, hogy vajon a Varázsfuvolából a kedvenc részüket nyomták-e? Molnár doki kicsit hitetlenkedve nézett rám, de akkor a másik rendelőből kiszaladt Pazár doki és azt mondta:  - Húúúúúúú, hát én hallottam! Éppen a görényt varrtam és azt gondoltam, hülye vagyok, mert ugyan ki fütyürészné itt fényes délelőtt a Varázsfuvolát!:-)))

4 megjegyzés:

  1. Nagyon örülünk, hogy ilyen jól végződött a betegség. További gyors gyógyulást kívánok a zöld fiúknak!!! Grinci és Pepe.

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    További otthoni gyors gyógyulást a fiúknak!
    Tipikus állatorvosi duma, épp a görényt varrtam... de jó!
    Nagyon örülök, hogy meggyógyultak!!!!!!!
    Helga

    VálaszTörlés
  3. Nagyon örülök, most már problémamentes boldog tavaszi napokat nektek! :)

    VálaszTörlés
  4. Jaj, de jó, örülök, hogy vége a rémálomnak! :)
    Varázsfuvola :DDDDD
    z.

    VálaszTörlés