2009. július 20., hétfő

Lacus


Lacus
Originally uploaded by katalin hunyadi

6 megjegyzés:

 1. Gratulálok, nagyon aranyos! edittá

  VálaszTörlés
 2. :) Jajj de jó, hogy sikerült letöltenetek. Nekem nem sikerült :( viszont hordom magammal a telefonomban :)
  Még egyszer-milliószor gratula :)
  Cupp

  VálaszTörlés
 3. Gratulálok!!! :)
  Ma beszéltünk, és nem is mondtad :))))
  Egészséget, és boldogságot kívánok a Szülőknek, és Nagyszülőknek ;))))
  Hamarosan a mi családunk is bővül egy tollas taggal :D

  Dávid

  VálaszTörlés
 4. Kedves Mizo! Gratulálok az unokához! :)
  Az index fórumon keresztül jutottam ide, még évekkel ezelőtt járogattam oda és most visszanéztem valamiért. Most már sajnos papagáj nélkül élünk, de örömmel fedeztem fel a blogodat újra! Remélem, egyszer majd megint lesz papagájunk és még az is lehet, hogy nemes lesz, szóval nagy lelkesen olvasgattam a Sámsonról szóló bejegyzéseket... Annak idején Mili és Zorró is megvolt még, ők már nincsenek ezek szerint?

  VálaszTörlés
 5. Mili és Zorró nincsenek már velem, sőt Mili sajnos nem él már!!:-( Ha Te lennél ama bizonyos Daviru, aki Horátius Secundus Maximus által híresültél el a Fórumon, akkor nagyon-nagyon örülök Neked!!!!!! Sokáig hiányoltunk öreg barátommal, Kygával, de sajnos az égiek kifürkészhetetlen akaratából ő is már csak a felhők fölül figyel minket, törődve az én szegény Zizikémmel, aki az idén szállt fel hozzá a mennyei röpdébe!!!!!:-(((
  Hol van Horác, a hatalmas lelkű és csupa szív verébpapeszka,jó gazdád????

  VálaszTörlés
 6. Kedves Mizo, én volnék, igen, olvastam a blogomban írt válaszodat is, már akkor is nagyon elszomorodtam a híreken. :( Horácka is odaát van már... azt hiszem, az lesz a legjobb, ha írok egy emailt és szépen mindent elmesélek. Hamarosan küldöm.

  VálaszTörlés