2008. április 2., szerda

Zizi megérkezett




Megpróbálom bepótolni az utóbbi napok nemírását, aztán remélem egyenesbe jövök és minden nap tudósítok a két kis bitangról!!!!:-))))
Szóval pénteken jöttünk haza. A kocsiban néha visított, akkor hozzászóltam és elhallgatott. Aztán megjöttünk, betettem a kalitba és Csibit is a mellette levőbe. Nagy ismerkedés volt, csak lesték egymást, egyik sem akart először mozdulni. Hamar letettük őket alunni, de nem vittük be a hálóba. Csak a nappaliban aludtak. Ezért szombat hajnalban Csibészkém ¾ 6-kot torka szakadtából keresett. Rohantam ki hozzá, aztán mizopapa csoszogott utánam, hogy aludjak még kicsit, vigyük be mindkettőt a hálóba . Úgy is lett, bevittük mindkét kalitot és édesen elaludtunk 9 óráig. Akkor szegény Csib már konkrétan ridázott benn, mert annyira kellett neki kakilni, gyors kivét és indult a nap. Nem szereti Zizit, egyelőre, de remélem ez a dolog majd változik!!! Szombat este volt az első etetés, hát nem volt tökéletes, mindenhol volt táp, a hajamon, a szemüvegemen, az arcomon, a madárkán csak a szájában nem. Csib viszont jóízűen bezabált mindenből… haláli fazon!!!!Amikor a tápot gyártottam kissé elméreteztem a dolgokat, ezért ahogyan már írtam, Huanti hadseregének megfelelő mennyiségű kaját csináltam!!!! Jókat rötyögtünk rajta a papával!!!:-))) Vasárnap ez már jobban sikerült,evett a kiscsaj, mint a malacka!!! Hétfőn sokáig dolgoztam, későn értem, gyors kaja aztán szunya. Na a kedd az tökéletes volt,addig a pillanatig, míg Csib be nem cserkészte a kiscsajt és nem csípett bele a lábába. Szegény kiscsaj csak visított, én bevittem Csibet a nappaliba, feltettem a kalitjára és ott hagytam a papával. Visszamentem Zizihez, játszottunk, repülgetett és aztán eltettem alunni. Szerintem, ha lassan is, de megnyugodott!!:-)))
Így telt a szerda is, úgy látszik ez bejön: először Csib eszik ( a kva nénikéjét, úgy eszik, mint aki még sosem!!!:-) ) aztán kiviszem a kalitjára és ott elmolyol addig én meg a kicsivel bemegyek a hálóba és ott játszunk meg repülgetünk. Zizi korábban fexik, utána jön a nagy, aki azt sem tudja, hogyan bujjon hozzám, kedves és szelíd!!!!:-)))
Én meg csak rágódok, ha a nagy van velem, akkor sajnálom, hogy csak úgy eldöntöttem, mi a jó neki!!! A kicsivel is csodás, ahogyan rám néz a kis szemeivel, benne van hogy „Mama!!!! „ imádom , kedves, szelíd és olyan jó érzés nevelgetni!!! Hát ez a se vele, se nélküle!!!:-)))
Azt hiszem, ha sosem szoknak össze, akkor is megtartom őket, Csibit azért mert imádom, Zizit szintén és még azért is, mert azok az emberek nevelték akik az én szememben a mércét képezik és több sapis babájuk egyelőre nem lesz.
Most már akkor egyelőre utól értem magam, írok minden nap, legalább pár sort!!!:-)))

5 megjegyzés:

  1. Mizóka! Nagyon örülök, hogy Zizi megérkezett Hozzátok!
    Remélem, hamarosan azért összecsiszolódnak. Nálunk sem ment egyszerre, úgy izgultam, meg féltettem őket....
    De aztán mégis összeházasodtak:-)
    Puszillak,
    Piros

    (valamiért nagyon furcsa a bejegyzés dobozod...?!)

    VálaszTörlés
  2. "aztán mizopapa csoszogott utánam, hogy aludjak még kicsit, vigyük be mindkettőt a hálóba"

    Mizóka! Emlékszel a Bazi nagy görög lagzira? A férfi a fej, de a feleség a NYAK! :-)))

    Mégiscsak mind bent aludtatok a hálóban! :-))))

    Fog ez menni, ne aggódj! :-)

    Zizi meg olyan bájos, hogy az ember legszívesebben megzabálná! :-)

    puszi

    Cicus

    VálaszTörlés
  3. Okos asszon vagy Te Cicus!!! Tudom ám!!!:-)))
    Azóta is benn alszunk! Mindannyian!!:-))))
    puszi

    VálaszTörlés
  4. Édesapa szokta mondani, hogy, ha anyukámnak, meg nekem választani kéne, a mackák, meg közte, biztos őt altattatnánk el az állatorvosnál. :-))))))
    Persze ez alapvetően hülyeség, de jól hangzik:-))

    Cicus

    VálaszTörlés
  5. Én meg látom is rajtad, hogy imádod Édesapát!!! De ez így van rendjén, Katus még az új melytartóját is a páromnak mutatja meg először!!!:-))) Ilyenek a csajok, én is ilyen voltam!:-)

    VálaszTörlés