2009. július 16., csütörtök

Eljött a 40. hét ..................











Nagyon gyorsan eltelt a 9 hónap és bizony a napokban már másodjára nagymama leszek. A kicsinek nem tudjuk a nemét, meglepetés lesz, a szülők nem is tudakolták meg a jó doktortól. Ezért aztán magunk között csak "újgyerek"-nek nevezzük a papával és már nagyon várjuk.Nem is gondolok bele, mi történik, ha fiúcska lesz, a két nagypapa majd ölre megy, hogy a kicsi milyen drukker legyen, hiszen nálunk elkötelezett futballdrukkerek a nagypapák, nekik még megadatott az az érzés, amikor igazi meccseket lehetett látni a stadionokban és nem azzal szórakoztak a drukkerek, hogy az ellenség szurkolóit laposra verjék!!!:-(
Azt gondolom, az első időben azért nem lesz ez kispályás az anyukájuk számára, de ismervén a hihetetlen türelmét és szeretetét, nem okoz majd gondot. Meg hát ott vagyunk körülötte elegen, hogy segítsünk, amit csak tudunk. Rebeka lassan elkezd beszélni, már kíválóan kiabálja, hogy "Mama, gyere!" És kedves, mosolyog állandóan, jó hosszú sétákra megyünk, a korához képest simán legyalogol még nagyobb gyerekeket is. Okos, értelmes és noha még most kezd csak beszélni, mindent megmutat és megért. Van egy fura nevetése, hasonló a Télapó Ho-ho-ho-hóóó!! hangjára, csak ő "a" betüvel mondja, olyan aranyosan csinálja, hogy a felnöttek is elkezdenek nevetni tőle. Ez az a hang, amit Sámson fél nap alatt eltanult és a mai napig teljesen időzítve használja. A múltkor Csibészke rendetlenkedett és a papa rászólt, hogy fejezze be, mert beleteszi a levesbe, mire Sámi: Ha-ha-ha-haaaaa!!!!! Papa szerint értette és értékelte a humorát.
Ezeket most csak azért írom le, hogy ha hosszabb időre eltünnék, ne lepődjön meg senki. Rebeka, amíg az anyukája kórházban lesz az újgyerekkel, hozzánk költözik és a két tollas gonosztevővel együtt éldegél. Nekem is vigyáznom kell, mert bizony a két gazfickó is igen féltékeny egymásra, ha Rebekáról van szó és nem lehet senkit kihagyni a játékból, mert a másik azonnal elkezdi a farkát csípkedni és kötözködni.

2 megjegyzés:

  1. Édespofa ez a kiscsaj, de én ha meglátom mindig azon rötyögök a legjobban, hogy mennyire hasonlít rád.
    Nem semmi dolog, ez a 40. hét ebben a melegben... nem irigylem Melindát, most nem, de majd egy hét múlva nagyon fogom :)

    VálaszTörlés
  2. Kicsi Baba gyere ki
    Sokan várnak ide kint
    Kapsz tejecskét és sok puszit
    Gyere drága gyere ki:)

    VálaszTörlés