2008. május 1., csütörtök

Fejlemények

Vannak bizony!!!:-)))) Felgyorsult a dolog. Mostanra már Zizi teljesen a játszótéren intézi a reggeli nagykakit. Hát ez nagyon jó! Súgva megjegyzem, hogy mióta nálunk van, egyszer sem kaklit még rám. Szóval nagyon okos a kis Csikócsőr.
Minden nap egy légtérben vannak szabadon, ez is rendszer lett.
Aztán a mai reggel: Csibi legújabb szokása szerint kinyitja reggel a kalitajtót és ki ül a tálca szélére, amin a kalitja van és mereven néz, hogy én mikor ébredek. Zizi türelmetlenebb, várt egy darabig aztán csak elkurjantotta magát a kalitból, hogy ébresztő!!:-) Kivittem mindkettőt kakilni, aztán békességesen visszabújtunk Csibivel a pasim mellé játszogatni meg tv-ni. Aztán egymásra néztünk a pasival, nem is igen kellett magyarázni, fogtam egy ruhát és Zizit is kivettük teljesen szabadon. Érdekes volt, én ettől a dologtól sokkal jobban féltem. Kyga már hetek óta mondja, hogy lépjem meg, de én mindig ódzkodtam, hogy várjunk még, meg korai meg ilyesmi.
Tegnap este is győzködött, már a végén azt mondta, hogy tegyem be őket két kalitba és menjek át, majd ott összeengedjük őket. Persze szokás szerint azonnal hárítottam, hogy várjunk még!! Pedig megint neki volt igaza, azt mondta, ne féljek, nem olyan hülye Zizi, hogy hagyja magát jól elverni Csibitől. De én mindig féltem, olyan kis törékeny, Csibi meg olyan vaddisznó tud lenni!!! Szóval a reakció: Zizi jön-megy, Csibi figyeli és ha módja van rá, akkor megpróbál odalábalni és tátott csőrrel kergeti, Zizi meg elreppen. Rám nagyon megsértődött, szóltam hozzá és egyszerűen hátat fordított, ez a sértődés biztos jele nála. De működik a dolog, mert csak így fogják megszokni egymást. Gyorsan egyeztettem Bouttal is, hátha van még hozzá valami jó kis ötlete, mert Kygán kívül még ő az az ember, akinek a tanácsait vakon elfogadom.Azt mondta, jó így, csináljuk. Úgyhogy most szorgalmasan gyakorolgatunk, majd Csibi is megengesztelődik. Én pedig rendszeresen megírom a fejleményeket!!

3 megjegyzés:

  1. Fog az menni! :-) Főleg, ha megjön az új kecó! :-)))

    VálaszTörlés
  2. Ja, én voltam az, a Cicus!

    VálaszTörlés
  3. Köszi Cicus!!! Hát néha azért kiakadok, pláne ha Csib addig figurázik, míg oda nem tud mászni Zizi kalitjához oszt meg akarja csippenteni a lábát, na akkor mindig kiakadok, hogy milyen kis ganaj!!!:-( Bár igaziból Zizi nem fél tőle olyankor, csak nézi ámuló, nagy szemekkel, hogy :"Hát ki ez a modortalan bunkó!!??"

    VálaszTörlés