2012. június 12., kedd

Csudálatos Isten teremtményei ezek a tollas pestisek!!! Különbek a legérzékenyebb műszereknél! Annyira érzik, hogy baj van és valami nem kerek!
Most reggel is, ahogyan betettem a friss kajákat és a vizet: Sámi aki mindig jön kifelé ezerrel, most csak a kalit ajtóig jött és dugta a csőrét puszira, Morzsi is azonnal odarepesztett és ő is kidugta a nagy vörös csőrét, puszit kért, Merlin mondta is hozzá, hogy "pipipuszi" és cuppantgatott, Zebi lehajtott fejjel várta, hogy közelebb menjek és megsimogassam kicsit a nyakát, Csibi és Bubi pedig vad cuppogtatásba kezdett és Bubuska még a fejét is a rácshoz dugta, hogy kicsit megsimizzem. Egyik sem ordított, de mind jelezte a ragaszkodását! Pedig tegnap a nagy rohanásban csak magot kaptak és (ilyen még soha nem fordult elő az évek alatt, mióta madarakat tartok) a vizüket sem volt időm kicserélni.Egész nap lelkiismeret furdalásom volt emiatt!  Igaz, hogy este, mikor a kórházból haza értünk azonnal felséges kását készítettem nekik kárpótlásul, erdei gyümölccsel, mézzel és máriatövismaggal, mert az a kedvencük.

Mamát tegnap a férfiak bevitték a kórházba, mert a mentőre órákat kellett volna várni, nem mertük megkockáztatni, hogy későn legyen......:-( Ma kezdik vizsgálni, tegnap csak infúziót kapott, nehogy kiszáradjon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése