2008. december 18., csütörtök




A képeken egy egészen új faj egyede látható!!!! Ez az egyed a Felis Silvestris Catus és az Eclectus Roratus Macgillivrayi kereszteződésével jött létre. Ragacs mód tapad az emberre, semmi körülmények között sem hagyja magát sem lerázni, sem odébb tenni, sőt efölötti elégedetlenségét élénk vokalizálással, ti. morgással fejezi ki. Tollszerkezete, első ránézésra a Catus szőrére emlékeztett, csak szinezetében tér el ettől. Fokozottan védett állat!!!!!! Természete jóindulatú, jámbor és birkatürelmű, ám kifejezetten ingerlékeny lesz, ha valaki félve közeledik felé, valószínűleg ezt megérzi és így reagál rá. Csőrszerkezetét csípésre nemigen használja, üt vele és így riassza el a félénken felé közeledő idegent, ez viszont, ha figyelembe vesszük a csőr méretét, vastagságát, nem kellemes dolog.

Tegnap is csak este értem haza. Már egészen megszokják szegíííny madaraim. Csibiékkel nincs is baj, szépen eltöltik az idejüket egymással. Nagyon is dúl a szerelem, Csibészke, mint egy vad talján bika védelmezi szive hölgyét mindentől és mindenkitől. Ajánlgattam is Katinak, hogy átviszem kicsit őket a többi sapishoz, csináljanak egy kis kedvet nekik is a prütyköléshez, mert eddig nem nagyon akaródzott a dolog, de tegnap este örörmmel mesélte, hogy elkezdték etetni egymást!!! No, ez már jó jel!!! Jöhet a tálcányi sapistojás!!!!:-)))
Szóval a fenti képeket tegnap este csináltam, Sámicica rámragadt és innen se le se fel. Csak feküdt rajtam, kidugta oldalt a kis lábikóit és teljes relax volt az esti program!!!!!!!!

1 megjegyzés: